Als handelaar deelnemen aan deze actie

Wat? 

Met het invoeren van de gemeentelijke cadeaubon 'Kruisembon' wil de gemeente de lokale economie stimuleren. Deze cadeaubon in bankkaartformaat is te koop in het gemeentehuis van Kruishoutem, het administratief centrum Zingem en het gemeentecomplex Huise. De klant kan met deze bon betalen bij de deelnemende, lokale handelaars (ook horecazaken). Er zijn bonnen van 10, 25 en 50 euro.

Deelnemen aan dit project? 

Wil je als lokale handelaar deelnemen aan dit project, dan kan je je ten allen tijde aanmelden bij de dienst Lokale Economie - 09 389 01 25 - economie@kruisem.be.

Vul onderstaand inschrijvingsformulier in en stuur het ondertekend naar Gemeente Kruisem, Dienst Lokale Economie, Markt 1, 9770 Kruisem of mail het naar economie@kruisem.be

docx bestandInschrijvingsformulier XM-bon handelaars (58 kB)

Daarna kan je je als handelaar registreren op de website van Gift2Give. 

IK WIL MIJ REGISTREREN ALS HANDELAAR

Goed om weten:

  • Je deelname als handelaar is gratis.
  • Je ontvangt een affiche als herkenningsteken.
  • De naam van je zaak komt op de lijst van de deelnemende handelaars. Die lijst wordt meegegeven bij de verkoop van de Kruisembon en is steeds up-to-date te raadplegen op de gemeentelijke website.
  • Als de gegevens van je zaak veranderen of bij het stopzetten van je zaak meld je dit onmiddellijk aan de dienst Lokale Economie.

Wat moet je als deelnemende handelaar doen bij het ontvangen van de Kruisembon?

Stap 1

Je controleert de geldigheidsdatum van de bon op https://business.gift2give.be/#/card.

Stap 2

Je zorgt dat de bon na ontvangst geen waarde meer heeft door de bon te ontwaarden - zie handleiding - pdf bestandHandleiding ontwaarden bon (3.78 MB)

!! Ontwaard de bon onmiddellijk nadat de klant met een cadeaubon betaalt heeft. Indien je deze ontwaarding uitstelt bestaat de kans dat de cadeaubon ongeldig is of vervalt. Ontwaarden is dan niet meer mogelijk waardoor je geen gelden kan ontvangen.

De uitbetaling van de waarde van de ontvangen bonnen gebeurt geheel automatisch 1x per week.

Stap 3

Je bezorgt de ontvangen bonnen terug aan de dienst Lokale Economie. Deze bonnen komen daarna na activatie opnieuw in omloop. 

 

Dienst Lokale Economie
Administratief centrum Zingem
Alfred Amelotstraat 53
9770 Kruisem
België
09 389 01 25
08:30 - 11:30
Enkel op afspraak
08:30 - 11:30
Enkel op afspraak
Gesloten
Gesloten
08:30 - 11:30
Enkel op afspraak
08:30 - 11:30
Enkel op afspraak
13:30 - 18:45
Enkel op afspraak
08:30 - 11:30
Enkel op afspraak