Vakantieopvang Eiernest Kruishoutem

Beschrijving

Vakantiewerking Eiernest beschikt over max. 40 plaatsen voor kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar die wonen of schoollopen in Kruisem.

Plezier maken staat tijdens onze vakantieopvang voorop! Op een speelse, creatieve en uitdagende manier geven we de vrije tijd van de kinderen vorm. Kliederen in de knutselhoek, brandweerman worden in de fantasiehoek, ravotten op de speelplaats, avontuurlijk spelen met de begeleiding … Het kan allemaal! We zorgen voor een leuk en gevarieerd aanbod met afwisselend vrij spel en een heleboel activiteiten (zowel in voor- als namiddag) aangepast aan de leeftijd. Van knutselen tot bewegingsspelletjes, muzikale expressie en natuurontdekking.

’s Middags eten we samen onze meegebrachte boterhammen op. Rond 10.00 u. en 16.00 u. voorziet de vakantiewerking voor elk kind een tussendoortje. In de voormiddag fruit, in de namiddag een koek of yoghurt met een drankje.

We beschikken over een enthousiast team, aangestuurd door onze lokaal verantwoordelijke, die de werking in goede banen leidt en instaat voor de pedagogische ondersteuning van het team.

Waar?

Vakantiewerking Eiernest
Waregemsesteenweg 22
9770 Kruishoutem

Openingsdagen en –uren

Elke opvangdag van 7.00 u. ’s morgens tot 18.00 u. ’s avonds. Kinderen kunnen doorlopend gebracht en opgehaald worden.
Alle vakanties: herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en zomervakantie.
De begin- en einddata van deze periodes worden via het inschrijvingsformulier vooraf aan de ouders meegedeeld.

Kostprijs

Wij vragen een ouderbijdrage van 5 euro voor een halve dag (max. 5 uur) en 10 euro voor een hele dag (> 5 uur). Vanaf het tweede kind, uit hetzelfde gezin, dat tegelijkertijd aanwezig is, voorzien wij een korting van 20% op het totale factuurbedrag.

Hoe inschrijven?

Vooraf inschrijven is absoluut noodzakelijk! Inschrijven kan steeds de eerste maandag na de voorgaande vakantie. Inschrijvingsformulieren en persoonlijke fiches worden verspreid via de school of kunnen afgehaald worden op het gemeentehuis, bij de jeugdambtenaar of de ombudsdienst. Je kan ze ook downloaden van de website http://www.vdkomma.be/ of zie hiernaast.

Ingevulde formulieren dienen bij voorkeur per mail te worden bezorgd (eiernest@vdkomma.be) of kunnen worden afgegeven op het gemeentehuis.
Bij inschrijving via mail ontvang je binnen de week een antwoord of er al dan niet nog plaats is voor je kind(eren) op de aangevraagde data (ook via post of fax krijg je binnen deze termijn een antwoord). Je vindt daarbij ook een betalingsoverzicht.
Van zodra je deze bevestiging hebt ontvangen, schrijf je het volledige opvangbedrag over en bezorg je ons een betalingsbewijs via mail, fax of post. Pas wanneer wij dit bewijs ontvangen is je inschrijving definitief. Ontvangen wij niets, dan komt jouw reservatie na 7 werkdagen opnieuw open te staan.

Als je kind reeds heeft deelgenomen aan een vakantiewerking en er geen wijzigingen zijn in zijn persoonlijke fiche, moet deze niet meer opnieuw ingediend worden.

Betaling

Betaling gebeurt via overschrijving op het rekeningnummer BE39 0016 0233 5219 met vermelding van de periode en de naam van de kind(eren).

Annuleren

Je kan niet annuleren tenzij omwille van medische redenen (met doktersattest).

Info 

Lokaal verantwoordelijke: Eline Eggermont - (tel. 0498 29 27 06 – eiernest@vdkomma.be)