Nieuws

  • 10 oktober 2019
Inzamelmethodes afval Kruisem

Nieuw afvalbeleid in Kruisem vanaf 1 januari 2020

Er komt vanaf 1 januari 2020 een uniforme dienstverlening inzake het afvalbeleid voor alle inwoners van Kruisem. Vanaf dan zal de volledige dienstverlening inzake afval verzorgd worden door of via de afvalintercommunale IMOG.
Buddy
  • 10 oktober 2019

OCMW Kruisem zoekt buddy's

Buddywerking lokaal opvanginitiatief van het OCMW Kruisem zoekt buddy's. 
logo open bedrijvendag
  • 19 september 2019

Kruisem opent deuren tijdens VOKA Open Bedrijvendag

Tijdens de VOKA Open Bedrijvendag zetten honderden bedrijven hun deuren open voor het grote publiek. Ook onze gemeente neemt deel aan deze hoogdag voor het ondernemerschap in Vlaanderen. 
BizLocator
  • 13 augustus 2019

Online platform voor bedrijfsvastgoed gestart in Kruisem

Als gemeente proberen wij onze ondernemers op verschillende domeinen te ondersteunen, ook in hun zoektocht naar een nieuwe passende bedrijfslocatie. Daarom biedt de gemeente op haar website het online platform bizLocator aan. 
  • 24 september 2019

Nieuw afvalbeleid in Kruisem vanaf 1 januari 2020

Gisteren heeft de gemeenteraad het vernieuwde afvalbeleid van Kruisem goedgekeurd. Wat goed is en volledig op maat van de verwachtingen hebben we behouden.
Boomplantactie
  • 9 september 2019

Boomplantactie RLVA

Nog tot eind oktober kan je aan een voordelige prijs streekeigen plantgoed bestellen bij het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen (RLVA).
Streekmotor23
  • 5 juli 2019

Indienen nieuwe projecten bij Streekmotor23

Heb jij of heeft jouw vereniging een projectidee voor je buurt en wil je de uitdaging aangaan om hiervoor een crowdfundingcampagne te voeren? Dan is Streekmotor23 misschien iets voor jou. 
  • 20 september 2019

Werken in het centrum van Kruishoutem binnenkort van start

In de tweede helft van oktober 2019 start de aannemer met de verdere heraanleg van het centrum van Kruishoutem. De werken worden uitgevoerd in de Pastorijstraat, Kerkstraat, Markt, Winston Churchillstraat, Waregemsesteenweg en Hoogstraat. 
Logo Provincie Oost-Vlaanderen
  • 20 augustus 2019

Maak ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050

De provincie maakt samen met jou ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050
Campagnebeeld word parttime brandweer
  • 5 juli 2019

Word parttime brandweer

De brandweerzone Vlaamse Ardennen is Vlaanderens grootste vrijwilligerszone en omvat de posten Brakel, Herzele, Kluisbergen, Kruisem, Oudenaarde, Ronse, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem. In totaal beschermt de brandweerzone bijna 200 000 burgers.